Hierdie varktjops sal jou mond omtrent laat water.
Lewer 4-6 porsies.
Bestanddele
- sout en varsgemaalde swartpeper na smaak
- 6 varktjops
- genoeg Clover Farmstyle-botter
Sous
- 60 ml soetrissiesous
- 5 ml witasyn
- 30 ml mielieblom
- 60 ml heuning
- 60 ml Clover Krush-appelsap
- 60 ml sojasous
- 1 blik (440 g) pynappelblokkies
Metode
- Voorverhit die oond tot 180 °C en smeer ʼn oondvaste bak.
- Vryf sout en peper na smaak aan albei kante van die varktjops.
- Smelt genoeg botter in ʼn swaarboompan en braai die varktjops aan beide kante tot hulle net begin verkleur.
- Skep die varktjops in ʼn gesmeerde oondvaste bak.
- Sous: Roer die soetrissiesous, asyn en mielieblom tot glad en sonder klonte. Voeg die heuning, appelsap, en sojasous by en meng goed.
- Voeg al die inhoud van die blik pynappelstukkies by die soetrissiemengsel en giet dit bo-oor die varktjops.
- Bedek die bak met foelie en bak vir 30 minute. Verwyder die foelie en bak vir ʼn verdere 15 minute.
- Bedien warm saam met slaai.
Bron: Ekonomiese gesinskos
Uitgewer: Lapa