Dié resep gebruik versoeter in plaas van suiker.
Lewer 1–1,5 kg
Bestanddele
- 1 kg semelryke bruismeel
- 150 g (750 ml) fyngedrukte semelontbytvlokkies
- 5 ml sout
- 25 ml bakpoeier
- 10 ml vloeibare versoeter (bv. Tantaliza)
- 750 ml vetvrye karringmelk
- 250 g (250 ml) margarien of botter
- 10 ml vanieljegeursel
Metode
- Voorverhit die oond tot 180 °C.
- Meng al die bestanddele goed saam.
- Druk die deeg in gesmeerde beskuit- of broodpanne.
- Bak 1 uur.
- Laat dit in die panne afkoel. Sny soos verlang.
- Droog die beskuit baie goed in ’n koel oond by 100 °C uit. Laat die oonddeur op ’n skrefie oop.
- Bêre die beskuit in ’n lugdigte houer.
Bron: Eet saam deur GKSA
Uitgewer: Lapa