Hierdie glutenvrye gebak moet bo-aan jou reseptelys wees.
Bestanddele
- 250 ml amandelmeel
- 125 ml tapiokameel
- 125 ml kekerertjiemeel
- 10 ml glutenvrye bakpoeier
- 2,5 ml koeksoda
- 1,25 ml xantaangom
- 2,5 ml sout
- 15 ml fyngekapte ui
- 125 ml gerasperde murgpampoentjies
- 60 ml gekapte pikante rissies
- 15 ml fyn parmesaankaas
- 2 eiers
- 125 ml laevetmelk
- 80 ml kanola-olie
Metode
- Voorverhit die oond tot 180 °C. Spuit ’n muffinpan met nege holtes met kleefwerende kossproei.
- Meng al die droë bestanddele saam.
- Voeg die ui, murgpampoentjies, pikante rissies en parmesaankaas by.
- Klits die eiers, melk en olie saam en voeg by die droë bestanddele.
- Skep in die muffinpan.
- Bak 15-20 minute tot bruin.
Bron: Glutenvrye Gebak
Uitgewer: Lapa
Dankie. Maar nee dankie! Waar in die lewe kry jy al daai bestanddele? op die platteland?
Kan jy net dink wat die ou muffintjies jou uit die sak uit gaan jaag sou jy die bestanddele kry!
Nee dankie te gesond vir my ek weet nie eers wat die helfte van die bestandele is nie.