ʼn Lekker bederftert vir jou vakansie wat binnekort afskop.
Lewer 8–10 porsies
Bestanddele
- 397 g (1 blik) kondensmelk
- 180 ml suurlemoensap
- 6-8 piesangs
- 200 g (1 pakkie) tennisbeskuitjies
- room (genoeg vir versiering van tert)
Metode
- Klits die kondensmelk saam met die suurlemoensap tot dik.
- Sny die piesangs in skyfies en roer dit by die kondensmelkmengsel. Pak die tennisbeskuitjies onderin ʼn tertbak.
- Skep die piesangmengsel bo-op die beskuitjies en versprei dit egalig. Plaas dit oornag in die yskas. Klop die room en versier die tert daarmee.
Variasie
Smeer elke tennisbeskuitjie met karamelkondensmelk voordat die piesangmengsel bo-oor geskep word – ʼn heerlike variasie!
Bron: Yskasterte
Uitgewer: Lapa
Vir my lyk dit eerder soos n papery as n ys katstert . Vir my moet dit n stywe ferm blokkie wees in n piering of hoe
Yummie ek weet wat gaan ek die naweek maak…lekker