Soorte resepte:

[Resep] Hoender-quesadillas

Hoender quesadillas (Foto: Sjef snoekie laat die potte sing)

Hoender quesadillas (Foto: Sjef snoekie laat die potte sing)

Quesadillas is ʼn doodmaklike, smullekker gereg wat jy sommer in ʼn kits kan maak. Pak dit in jou piekniekmandjie of knibbel daaraan by die werk. Dit sorg ook vir ʼn heerlike aandete saam met ʼn slaai!

Bestanddele

  • 1 tortilla
  • cajun-speserye
  • ½ k gerasperde kaas
  • 1 hoenderborsie

Metode

  • Braai die hoenderborsie weerskante in ʼn pan tot goudbruin.
  • Bak dit dan in die oond by 180 ˚C vir 25 minute.
  • Laat dit afkoel en sny in repies of blokkies.
  • Spuit ʼn bietjie kleefwerende kossproei op die tortilla en sprinkel cajun-speserye daaroor. Plaas dit met die speserykant na onder in ʼn medium warm pan.
  • Verkrummel die kaas oor die hele tortilla.
  • Skep die hoenderblokkies net in die helfte van die tortilla.
  • Wanneer die kaas goed gesmelt het, vou jy dit toe.
  • Haal dit uit die pan en sny in driehoeke.

Jy kan die resep vermenigvuldig vir meer mense deur die proses te herhaal.

Bron: Sjef Snoekie laat die potte sing
Uitgewer: Lapa Uitgewers

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae