ʼn Mediterreense voorgereg met die perfekte soet-sout-suur kombinasie.
Bestanddele
- 4-5 knoffelbolle
- olyfolie
- growwesout
- 500-750 g kersietamaties
- 4 wiele fetakaas
- 1 k gekapte basiliekruidblare
- balsamiese asyn
- Franse brood of brood van jou keuse
Metode
- Voorverhit die oond tot 200 °
- Sny die bopunte van die knoffelbolle met ʼn skerp mes af sodat die knoffelhuisies net-net wys. Plaas die bolle in ʼn oondbak en bedruip met olyfolie en strooi sout oor. Bak vir 20-25 minute.
- Voeg die tamaties by en bedruip met olyfolie. Strooi sout oor en bak vir 15 minute.
- Voeg die fetakaas by en bak vir slegs vyf minute – nie meer nie, anders word die kaas rubberagtig.
- Verwyder uit die oond en bedruip die hele spulletjie met balsamiese asyn na smaak. Voeg die basiliekruidblare by en sit dadelik voor.
Resep: Sjef Snoekie laat die potte sing deur Marlise Scheepers
Uitgewer: Lapa
Yum!
Yum yum!