Resep: Paptert

Foto: amcasa.co.za

Maroela Media-leser Tina Reynders sê dié paptert is vinnig, lekker en die opwas-proses maklik!

Bestanddele

  • 2 k rou mieliemeel
  • 2 k melk
  • 2 k room
  • 2 blikke geroomde mielies
  • 2 t speserye
  • 500 g gesnipperde spek, gebraai
  • gebraaide uie, sampioene, groen soetrissie
  • 2 k kaas, gerasper

Metode

  1. Meng al die bestanddele saam behalwe die kaas.
  2. Bak vir 15 minute teen 180 °C.
  3. Haal uit oond en roer 1 k kaas by.
  4. Strooi laaste koppie kaas oor en bak verder vir 30 minute. Haal uit en geniet!

Het jy ‘n lekker familieresep? Stuur dit vir ons hier!

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.

13 Kommentare

jongste oudste gewildste
PEET

die resep van die paptert – moet jy nie eers die pap gaar maak nie.

Zettie

Die resep verwys na “2 t speserye”. Watter soort speserye? Moet alles so saam met die rou meel gemeng word of moet die pap eers wees? Help tog……ek wil dit so graag maak en het nog nooi.

SjN

Die meel gaan mos rou wees, ek het altyd gedink n paptert is iets anders.

Tina

Wil ook graag weet wat se “speserye”? Dalk iets soos Aeromat?

@zet

Jy moenie stop by .2 nie, jy moet aangaan tot .4 Dan sal jy sien, nog 30 min bak.